2011-11-15 09:11:57• hírek • www.Blikk.hu

Összetörte magát Tibi bácsi

Óriási szerencsével úszott meg egy komoly színpadi balesetet Dévényi Tibor, aki most otthonában lábadozik.

A retro dj. a Fridge Fesztivál csütörtöki napján keverte a zenéket, amikor hirtelen megcsúszott, és mintegy két méteres magasságból zuhant le a földre. Bár az esés a műsor vége felé történt, az esetet a jelek szerint több százan is észre vették, hiszen az interneten egymást kérdezgetik az akkor jelenlévők, hogy vajon mi lehet vele.

Sokan aggódtak mindenki Tibi bájáért, aki most a Blikken keresztül üzeni rajongóinak: bár még mindig nagyon szenved fájdalmaitól, komolyabb baja szerencsére nem esett. Azt viszont a mai napig nem tudja, hogy történt az egész, csak arra emlékszik, hogy megcsúszott a színpadon. Amikor hátranyúlt, hogy megkapaszkodjon, a fal helyett sajnos csak egy sátorlap volt, ami nem tartotta meg, így lezuhant a színpad mellé.

- Nagyon fáj mindenem, erős fájdalom csillapítókat szedek, de örülök, hogy ennyivel megúsztam - mondta a Blikknek még mindig alig hallható hangon a dj.

- Nagyon megütöttem a fejemet, a karomat, a bordámat, iszonyúan fáj a hátam is.  A kórházban azonnal megröntgeneztek, de szerencsére nem tört el semmi, agyrázkódást sem kaptam. Az orvos azt mondta, hogy az ilyen zúzódások jobban fájnak a törésnél is, és mondhatom, most vagyok a csúcson, rengeteget szenvedek.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: